Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 26 januari 2012

Kamer akkoord met veroordeling situatie in Hongarije

De plenaire Kamer heeft vandaag met een wisselmeerderheid een resolutie goedgekeurd die de regering oproept de omstreden grondwetswijzigingen in Hongarije krachtig te veroordelen. CD&V, die samen met de Hongaarse regeringspartij Fidesz in de Europese Volkspartij zit, stemde net zoals het Vlaams Belang tegen de tekst.

Veroordelen

Ook de Kamer veroordeelt in een resolutie de afbraak van democratische rechten en waarden in Hongarije. De tekst roept de regering op de grondwetswijzigingen krachtig te veroordelen en vraagt Europa sancties te nemen indien na onderzoek blijkt dat de Hongaren de letter en de geest van de Europese verdragen met de voeten treden.
Socialisten, liberalen, groenen en het cdH keurden de tekst goed. De N-VA onthield zich.
Vlaams Belang en CD&V stemden tegen.

De Vlaamse christendemocraten vinden dat.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!