Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 29 januari 2012

Hongarije verovert EK-brons - Waterpolo - Mannen

Hongarije - Italië: 12-9

De waterpoloërs van Hongarije hebben op het EK in Eindhoven de bronzen medaille veroverd. In een geweldige ambiance won de ploeg van coach Denes Kemeny de troostfinale met 12-9 van Italië. Peter Biros blonk uit met zes prachtige treffers.

In de groepsfase wonnen de Hongaren al met 12-8 van de Italianen. In de openingsfase kleine finale hadden de Italianen het vooral verdedigend beter op orde dan in hun openingswedstrijd. Zonder al te veel uitsluitingen werden de Magyaren prima van het doel gehouden. Aan de andere kant lag de ervaren doelman Zoltan Szecsi uitstekend te keepen. Valentino Gallo wist de drievoudig olympisch kampioen als eerste te passeren.
Peter Biros benutte 1-tegen-0-situatie voor de gelijkmaker: 1-1.

In het tweede kwart nam Hongarije, dankzij treffers van.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!