Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 25 januari 2012

Hongarije: Protest tegen verdwijnen Klubradio

In Boedapest is afgelopen zondag geprotesteerd tegen het verdwijnen van Klubradio. Duizenden sympathisanten van het radiostation hadden zich in de hoofdstad verzameld om hun onvrede uit te spreken over het afnemen van de etherfrequentie. Vorige week startte al een rechtszaak tussen de talkzender, die regelmatig kritisch is over de regering van Viktor Orbán, en mediaregulator NMHH.

Door de kritische houding was Klubradio al enige tijd een doorn in het oog van de rechtse coalitie Fidesz-KDNP. Nadat het station eerst meer dan een jaar in het ongewisse werd gelaten over de verlenging van de licentie, deze werd namelijk steeds voor slechts drie maanden verlegd, werd eind vorig jaar bekend dat de licentie naar een andere partij gaat.

Klubradio moet daarom........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!