Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 24 januari 2012

Hongaarse oplichters claimen geld Concordia

De eerste oplichters die een slaatje proberen te slaan uit de ramp met het cruiseschip Costa Concordia hebben van zich laten horen.

Een Hongaarse familie heeft geprobeerd een flink geldbedrag te claimen door te beweren dat er familieleden aan boord waren die niet stonden geregistreerd.

De zwendel werd ontdekt door de New Yorkse advocaat Peter Ronai. Hij vertegenwoordigt zes Hongaarse overlevenden van de ramp. Toen hij een zevende geval kreeg voorgelegd, kreeg hij argwaan. Een Hongaarse vrouw vertelde hem dat haar 38-jarige dochter wordt vermist. Ze zou aan boord van het rampschip geweest zijn. Later zou ook ineens haar kleindochter vermist zijn. "Ze vroeg me meteen daarna hoeveel geld de familie zou kunnen verwachten", aldus de advocaat.

Na vragen draaiden de familieleden het verhaal over........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!