Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 24 januari 2012

Boerenkool

De tijd vliegt. Ook hier in Hongarije. De kerstversiering is weer opgeruimd.

We zitten alweer ver in januari en er is veel gebeurd.

Ook mochten we genieten van onze eerste groente oogst. De boerenkool hadden we iets te laat geplant, dus het was niet hoger geworden dan 20 cm. maar de smaak was er niet minder om. In het voorjaar zullen we onze groene vingers opnieuw gaan testen. Nieuwe ronden, nieuwe kansen.

Nu ben ik nog bezig met een interne opleiding en daarna mag ik voor de leeuwen. Het is leuk om te zien hoeveel verscheidenheid aan collega’s er is. Jong, oud, mannen en vrouwen, Hongaren en Nederlanders ieder met een eigen achtergrond. Erg leuk. Omdat er mensen met verschillende nationaliteiten rondlopen, is de voertaal engels. Gelukkig is de helpdesk waar ik mag werken wel in het Nederlands, want mensen helpen in je moeders taal is toch wel het makkelijkste.
Gisteravond zijn we “ingewijd” in de buurt.

We zijn “vrienden van Zöld Halom” geworden. Dat is een vriendengroep van..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!