Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 27 januari 2012

Benelux legt Hongaarse kwestie op tafel

De Europese ministers van Buitenlandse Zaken hebben op vraag van de Benelux-landen de Hongaarse kwestie aangesneden. De Belg Didier Reynders legde de omstreden Hongaarse hervormingen in naam van de drie landen op tafel, nadat die het eerder onderling eens raakten om het dossier naar het politieke niveau te tillen.

Tijdens de bijeenkomst bracht de Europese Commissie de drie inbreukprocedures in herinnering die ze tegen Boedapest heeft aangespannen. Het gaat daarbij om de onafhankelijkheid van de Hongaarse centrale bank, de pensioenleeftijd voor rechters en procureurs en de benoemingen bij het agentschap voor gegevensbescherming.

De Hongaarse minister herinnerde op zijn beurt aan het engagement van zijn regering om.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!