Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 30 december 2011

Deutsche Telekom betaalt 95 miljoen dollar in omkoopzaak

Deutsche Telekom en zijn Hongaarse dochteronderneming Magyar Telekom betalen een bedrag van 95 miljoen Amerikaanse dollars inzake het onderzoek naar omkoping, dat door de US Securities Exchange Commission (SEC) werd geïnitieerd.

De bedrijven worden beschuldigd van het omkopen van politici in Macedonië en Montenegro om op die manier de mobiele markt gesloten te houden voor concurrenten. Er zouden bedragen van 12,2 miljoen euro mee gemoeid zijn.

Hoewel beide partijen ontkennen schuldig te zijn, kwam Magyar Telekom een bedrag van 59,6 miljoen dollar boete overeen met het ministerie van Justitie in ruil voor een tweejarige termijn waarin het niet vervolgd zal worden.

Bovendien komt daar een bedrag van 31,2 miljoen dollar aan rente bovenop...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!