Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 20 november 2011

Van de Deimt naar "de Deimt"

We zitten al weer bijna in de winter. Overdag is het hier goed vertoeven, maar ’s avonds is het al flink koud. Het heeft afgelopen nacht 8 graden gevroren. Toch hebben we voor Hongaarse begrippen een lange nazomer gehad. Dat houdt ook in dat ik nog lang veel heb kunnen doen. Het gras wat we met de vader van Ria hebben gezaaid kwam maar langzaam op.

Wellicht kwam dat ook omdat we in het begin niet goed gesproeid hebben. Maar nu langzamerhand zie je een groene waas over het zand, dus het groeit nog steeds. Verder is het bos rondom ons huis gekapt. Dat bos is eigendom van de staat en eens in ongeveer 10 jaar wordt het bos gekapt. Wel worden er nadien weer nieuwe bomen aangeplant. Toch hebben we nu een heel ander aanblik vanuit de veranda.

We hebben stiekem hout meegenomen en thuis heb ik........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!