Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 22 november 2011

Hongarije: Kopen en verkopen van Hongaarse staatsobligaties

Er is een toenemende vraag naar Hongaarse staatsobligaties. Er kan namelijk goed geld worden verdiend met de koop en verkoop van obligaties uit Hongarije. Het land heeft namelijk een hoge staatsschuld en de koers van de Hongaarse forint staat onder druk. Daardoor krijgt het land een slechte kredietbeoordeling van de verschillende kredietbeoordelaars.

Hongarije moet daarom een aantrekkelijke rente bieden over de staatsobligaties om het aantrekkelijk te maken voor beleggers.
Er zijn groeiende zorgen over de Hongaarse staatsschuld. Deze bedroeg eind 2011 ongeveer 78 procent van het Bruto Nationaal Product (BNP). In totaal gaat het om ruim honderddertig miljard euro.

Hongarije heeft daarmee een van de hoogste staatsschulden van de verschillende Oost-Europese landen. De zorgen zijn vooral zo groot, omdat de Hongaarse economie er niet goed voor staat.

De werkloosheid is hoog, terwijl de Hongaarse forint......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de laatste nieuwe uitgifte van Hongaarse staatsobligaties !!!