Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 30 november 2011

Gezelligheid kent geen tijd...

In de straat waar ik woon, Illosvai Selymes Utca, woont een paar huizen naar links een drietal honden. Ik heb ze namen gegeven gebaseerd op hun uiterlijk, want zelf waren ze niet bereid om commentaar te geven. We hebben Bobby, Commisaris Rex en Zwabber. Bobby en Commisaris Rex komen geregeld enthousiast naar het hek toelopen, eerst om als een malle te blaffen, maar sinds ik vrede heb gesloten komen ze gewoon heel lief kijken, en Zwabber blijft zitten.

Met zijn zwarte dreadlocks bewaakt hij altijd trouw het opstapje naar de voordeur. Soms zit hij met zijn kop naar links. Soms kijkt hij naar rechts. Soms ligt hij opgevouwen als een pakketje. Maar altijd ziet hij er uit als een inactieve zwabber. Met deze act is het hem natuurlijk compleet gelukt om het hart te stelen van Paul Zuidberg, die er ook enkele foto's van heeft weten te maken.

Mijn favoriete hond van de drie is Commisaris Rex...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!