Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 25 november 2011

De wal keert het schip

Investeringsbeoordelaar Moody’s heeft vanochtend de Hongaarse kredietwaardigheid verlaagd tot junkstatus, waarmee Hongarije terecht dreigt te komen in het rijtje Griekenland, Italië...wie volgt? Moody’s geeft nu een negatief investeringsadvies, ondanks het feit dat de regering Orbán – in een poging die junkstatus te vermijden – vorige week aankondigde dat ze nu toch weer met het IMF en de EU wil gaan praten over een mogelijke garantiestelling.

Dat werd door sommigen uitgelegd als een koerswijziging, maar Moody’s beschouwt het vooralsnog als een niet serieus te nemen show omdat de regering erbij zegt geen voorwaarden van de IMF te zullen accepteren.

Leningen of financiële garanties zonder condities bestaan niet, zeker niet na.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!