Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 24 november 2011

De hongaarse kringloop

Gisteren brachten we onze lege flessen naar de flessenbak hier in het dorp. Meteen kwam een mevrouw naar ons toe met het verzoek de flessen voortaan náást de bak te zetten, dan nam zij ze wel mee.... Niets verbaast ons hier meer. Toen er nog afvalcontainers bij de Tesco stonden werden de dingen die we daarin gooiden er vrijwel meteen weer uitgehaald door mannen die daar stonden te wachten op iets van waarde. Met kromme tenen van schaamte keek het aan.

Enkele weken geleden gaf onze stofzuiger er, na 20 jaar trouwe dienst, de brui aan. Het was dan wel een M...., maar eens gaat er toch iets kapot. In dit geval zoog hij valse lucht aan omdat de bovenkant niet meer goed sloot. Het scharnier was afgebroken en ook niet meer te repareren. We haalden een nieuwe en ik zette de oude aan de straat. Ik moest twee keer lopen: een keer met de stofzuiger en een keer met de buizen, slang en hulpstukken.

De tweede keer moest ik rennen want met gierende remmen was er al een autootje gestopt en werd de buit ingeladen....

En zo gaat het met......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!