Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 25 november 2011

Dakloos in Boedapest

In de ‘kerts’, populaire uitgaansgelegenheden in Boedapest, gaat letterlijk het dak eraf. De keuze is tussen glitter en glamour, of ongepolijst en sfeervol.

Het nachtleven van Boedapest is indrukwekkend, maar ook overdag is het er goed toeven. De stad heeft een overdaad aan historische gebouwen (alleen het indrukwekkende parlementsgebouw al), heerlijke spabaden en vele idyllische parken en pleinen. Dineren doe je natuurlijk met kruidige goulash en een keelverschroeiende palinka. De stad is makkelijk bereikbaar, met het vliegtuig zit je er binnen twee uur. Boedapest is ook in één dag via Frankfurt en Wenen te bereiken met de trein.?

Op de glanzende dansvloer van club Romkert beweegt een meisje in een strak designerjurkje losjes op de nieuwste knaller van superdj David Guetta. Cocktail in de hand, glimmende sieraden om de polsen. Om haar heen zonder uitzondering smetteloos geklede en gestylede jongeren. Aan de glanzende bars mixen in zijden overhemd gestoken barmannen luxe drankjes. Het glamoureuze tafereel wordt slechts overdekt door de pikzwarte zomerhemel.

Romkert is een van de hippe openluchtclubs bij de Donau, prachtig gelegen op............

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!