Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 22 november 2011

Budapest - Nacht van de Baden - Night of the Baths - Fürdők Éjszakája



KLIK HIER om de foto's te bekijken op Picasa Web Albums

Voor de prijs van minder dan tien euro konden bezoekers/toeristen/fuifgangers zich zondagavond -en nacht een kaartje verschaffen voor toegang tot de vijf grootste thermische baden in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Daar ging de vierde 'Nacht van de Baden' door, die de aandacht moest vestigen op alle mogelijkheden en voordelen van de bekende thermische baden. Zo kon je er onder andere rustig relaxen bij wat trompetmuziek, maar ook stevig feesten.

Boedapest - Nacht van de Baden - Night of the Baths - Fürdők Éjszakája







In de Hongaarse hoofdstad Boedapest vond het voorbije weekend de vierde editie van van de 'Night of the Baths' plaats. Vijf thermale baden waren de hele nacht geopend om er te dansen en uit de bol te gaan. Het concept pikt daarmee in op de meer ingeburgerde museumnachten die in tal van Europese steden worden georganiseerd.