Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 30 oktober 2011

ICT4U-project scoort in Hongarije

De afgelopen week waren 2 leerkrachten (Robert Conings & Bart Fraussen) en 4 leerlingen (Dimi Gounakis, Salvatore Sorce, Mikail Yerlikaya en Gregory Peeters) van de Provinciale Technische School Maasmechelen te gast op de Andrassy Georgy School in Eger, Hongarije.

Zoals in vorige meetings (Akureyri-Ijsland en Madrid-Spanje) was het de bedoeling dat de leerlingen samenwerkten in internationale groepen om 3 verschillende webtools (Dipity tijdslijn, Voicethread presentaties en ESLVideo) te demonstreren aan een publiek van Hongaarse leerkrachten en leerlingen. Ook werd er de nodige aandacht geschonken aan het culturele aspect: een bezoek aan Eger en Budapest stonden eveneens op het programma.

De Hongaarse partner besteedde ook aandacht aan............

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!