Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 25 oktober 2011

Egészségére!!!

Zaterdag besloten we om te gaan zwemmen in een thermaal bad. We moesten een stukje met de metro, dus we besloten meteen maar een maandkaart te halen. Dan kunnen we kijken hoeveel we gebruik zullen maken van het openbaar vervoer, aangezien we lopend naar school kunnen. Maar goed, wij gingen met de metro. In een gammel bakkie naar het zwembad, een heel groot gebouw midden in het park. De entreeprijs was nog best wel duur, ook omdat we hier geen studentenkorting kregen (belachelijk gewoon!) maar we besloten er maar gewoon in te gaan.

Even snel omkleden en dan het heerlijke thermale water in. Niet dus... het stonk gigantisch in dat zwembad. Bij sommige baden rook je nog een vleugje mint ofzo, maar dat was niet genoeg om de stank te verbergen. We zijn een paar baden door gezwommen en toen zijn we op zoek gegaan naar het buitenbad. Dat was op zich wel prima. Lekker dobberen in de zon en mooie mannen kijken.

Op een gegeven moment hadden we er genoeg van en zijn we toch maar weer naar binnen gegaan. Een bad van 30 graden in. We hielden het even vol en toen was de stank echt niet meer te harden en gingen we de uitgang zoeken. Makkelijker gezegd dan gedaan. Het was echt een doolhof! Er stond een bordje met uitgang, maar dan kwamen we bij andere kluisjes dan waar onze spullen lagen. Maar even vragen aan een mannetje wat daar liep. Die stuurde ons een trap af waardoor we eigenlijk bij hetzelfde uitkwamen als waar we vandaan kwamen.

Nog maar een keer vragen.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!