Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 17 oktober 2011

Een hondenleven op de Poesta

Het Nederlandse echtpaar Bhakti (zijn oorspronkelijke naam is Peter; Bhakti is zijn spirituele 'sannyas' naam) en Sowana verhuisde naar Hongarije, een land waar ze nog nooit waren geweest. In Hongarije kan Bhakti, die het Ehlers Danlos Syndroom heeft (een aandoening van het bindweefsel) en sinds een paar jaar in een rolstoel zit, volop gebruik maken van heilzame kuurbaden en therapieën. Inmiddels kan hij weer gedeeltelijk lopen.

In Nederland werkte ik als spiritueel tattoo-artiest en vervolgens als PHP-programmeur, maar toen ik ziek werd kon ik dit niet meer doen. Ook Sowana tatoeëerde, en ze was ook nog callcenter-agent.

In Hongarije vullen we onze dagen met het trainen van (rolstoel)honden.

We zijn ook druk bezig met........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!