Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 21 oktober 2011

Duits, karaoke en eerste schoolweek

Hallo allemaal, na een week vonden wij het tijd voor een nieuwe update van wat we allemaal uitgespookt hebben.

Na anderhalve week zijn we ondertussen aardig gewend aan het leventje hier! De school is inmiddels gestart, het is een voor Nederlandse begrippen kleine school. Er zitten hier op dit moment zo'n vijftien studenten die net als ons niet uit Hongarije komen.

Na een korte presentatie over Hongarije en Boedapest werd er een rondleiding gegeven en dat was het. Direct daarop volgde de eerste lessen.

De lessen zijn niet verkeerd alleen tot onze grote verbazing hebben we plotseling ook een vak waarbij er in het Duits unterricht gegeven wordt gelukkig beantwoord hij onze vragen wel in het Engels! Overigens zijn alle leraren 65+ toch nog een land in deze buurt waar ze niet op hun 55e kappen!

Maandagavond gingen we met de Studentenbegeleiders en de buitenlandse studenten naar Sitadella, dat klereeind omhoog waar........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!