Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 15 oktober 2011

CNV Vakmensen kaart niveau diploma's transport aan in Brussel

"Waardeloos en bizar", zo omschrijft bestuurder Anton Meijerman van CNV Vakmensen respectievelijk het diploma-niveau en de lesmethoden in Oost-Europa in het beroepsgoederenvervoer. "Wij gaan deze zaak aankaarten bij de verantwoordelijke Europese wetgevers en richtlijnmakers. Dit holt het vak uit en levert een permanent gevaar op de weg op."

Meijerman zegt met zeer grote regelmaat berichten te ontvangen van 'rijopleidingen' in bijvoorbeeld Hongarije waarbij een rondje met de 50-tonner over de parkeerplaats voldoende is voor het vakbekwaamheidsdiploma internationaal chauffeur. "Het internationaal chauffeursdiploma kan worden bemachtigd door twee weken op de computer een serie simulatieritten te maken. Voor 350 euro kan zo'n beetje iedereen daar aan dat diploma komen waarna de tolpoorten figuurlijk openzwaaien in heel Europa. Om zo een projectiel van 40 ton of meer ruim baan te gegeven op de openbare weg. Dat is toch levensgevaarlijk!"

Anton Meijerman wil dat 'Brussel' op korte termijn...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!