Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 31 oktober 2011

"Party busz, állatkerti és Sissi"

Vrijdag ben ik samen met een aantal Duitse klasgenootjes naar een paleis geweest, net buiten Budapest. Dit was het zomerverblijf van Elisabeth (Sissi). We gingen met natuurlijk weer een gammel treintje door een prachtig landschap. Het paleis was kleiner dan ik had verwacht, maar het zag er wel mooi uit. De rest was allemaal een beetje aan het treuzelen en wilde eigenlijk nog niet naar binnen, dus toen ben ik maar samen met Julia naar binnen gegaan. Het was echt heel mooi van binnen. Al mocht je geen foto’s maken.

Natuurlijk hebben we dit wel gedaan! In de eerste ruimtes was het nog wel makkelijk, maar toen kwamen we draken tegen die vuur spuwden als ze een fototoestel zagen. (bewakermensjes die begonnen te schreeuwen als je een foto maakte). Op een gegeven moment is Julia voor het zicht gaan staan van de draak, zodat ik foto’s kon maken. Helaas konden we echt geen foto maken van het gigantische schilderij van de kroning van Sissi. Toen wij naar buiten gingen wilde de rest net naar binnen gaan.

We hebben nog even rondgelopen in het park en een broodje gegeten en zijn daarna weer in de trein gestapt............

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!