Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 12 oktober 2011

Baradla barlang

Vanochtend hebben we uitgecheckt en twee flessen alcoholische dranken als “souveniers” meegnomen, een fles Tokaj Palinka en waar Tokaj ook bekend van is, een fles witte wijn.

Daarna ben ik maar eens achter het stuur gekropen en zijn we richting de grens van Slowakije gereden. We kregen overigens op het bedrijf afgelopen vrijdag te horen dat de grot niet van Slowakije, maar een Hongaarse grot is en wordt hier Baradla Barlang genoemd (hoe kan het ook anders als je over zoiets aan een Hongaar vraagt, zullen wij als Nederlanders anders ook doen). Uiteindelijk kwam het er gewoon op neer dat de toegang tot de grot(ten) van beide landen is.

We hebben maar gekozen voor de Hongaarse ingang.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor meer informatie over de Baradla Barlang !!!