Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 14 september 2011

School (en feesten)

Dinsdag heb ik op schol een engelse test gehad, waarvan de uitslag nog steeds niet bekend is. Woensdag was de eerste les gepland: Construction Technology. Helaas was de lerares van dit vak er nog niet, waardoor we les kregen van een invaldocente die slechts een paar woorden engels sprak. Donderdag stonden er 2 blokuren op het programma. Een blokuur World Architecture & Lifestyle en een blokuur Ancient Civilizations. Deze lessen werden gelukkig gegeven door iemand die wel goed engels kan.

Naast al die lessen was er natuurlijk genoeg tijd voor feestjes en vrijdagavond was er party in ons appartement. Met 20 mensen erbij wordt zo'n appartement toch wat krapjes, maar het was erg gezellig! Om 2 uur werd er besloten nog even de stad in te gaan, omdat iemand een goede club wist. Na 2 uur door de stad lopen hadden we die club nog niet gevonden en zijn we geëindigd bij de McDonalds. Maar het was een geslaagde avondwandeling..

Verder is het hier nog steeds lekker weer en vandaag gaan we........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!