Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 16 september 2011

Koud water, 1e schooldag & verdwaalde Mexicanen!

Sziastok!

Zijn we weer!!

Waar was ik gebleven, afgelopen weekend geloof ik, Lake Balaton! Nou dat was wel oké, niet super spetterend zoals de introkampen die we gewend zijn maar het was wel oké. Zijn vrijdag aangekomen en hebben we een boottocht gedaan over het meer, beetje jammer dat we niet eerst even konden omkleden.. was 37 graden en iedereen stond daar in zn spijkerbroekie! Daarna naar ons ‘hostel/camping’ en dat was wel aardig maar niet super. Toen gingen we funny games doen, nou daar was dus nix funny’s aan, voor het eerste spel werd verwacht dat we van onze kleren een zo lang mogelijke ketting maakten nou no way dus dat iemand iets uitdeed.

Ja de jongens grepen natuurlijk meteen hun kans om in boxershort te gaan staan, maar de meiden hadden zoiets van ja of toch maar even niet (was bovendien 37 graden dus veel hadden we al niet aan!) Toen kwamen er 2 soepketels met sangria, een groot mierennest van iedereen die erop rende natuurlijk, alsof we al weken nix gehad hadden. 2 tellen, alles op, heb 1 bekertje gehad en dat nog niet eens opgedronken want het was echt niet af te krijgen die (goedkope) troep! Funny games dus, was echt zo van oh we hebben nog 2 uurtjes over wat we even snel moeten opvullen.

Ik had die tijd liever in mijn bed doorgebracht maar..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!