Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 16 september 2011

Impressie Innohelix Business Network Event in Tilburg

Het publiek op het Innohelix Business Network Event wat op 8 september 2011 in Tilburg werd gehouden werd hartelijk verwelkomd door sprekers Herman Geerts, uitvoerend lid van de raad van PortAgora, gevolgd door de heer Peter Szabo, adviseur Economie en Handel, bureau Economische Zaken Ambassade van Hongarije in Nederland. Namens de gemeente Tilburg was de heer Eric de Ridder, wethouder van de gemeente Tilburg met onder andere (ondernemers zaken) in zijn portefeuille.

Vervolgens trad Dr. Norbert Grasselli, directeur van Innova, Eszak-Alfold regionaal innovatie agentschap, het podium op om te spreken over de innovatie van politiek en de regionale innovatie van strategie (RIS) van de Eszak-Alfold Region.

Jan Bikker, directeur van Midpoint Brabant, Midden Brabant volgde daarna en vertelde hoe.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!