Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 20 september 2011

Hongaarse deelname aan Kunst- en Cultuurfestival

Leden van de Hongaarse sportdansgroep ‘Albatrosz’ zullen tijdens het Kunst- en Cultuurfestival Leusden hun opwachting maken in jongerencentrum De IJsbreker. Daar zal de groep zaterdag 24 september optreden tijdens een talentenjacht, die in het kader van het festival is georganiseerd.

De komst van de Hongaarse groep is mogelijk gemaakt door de stichting Vriendschapsband Leusden – Tét e.o. De contacten voor deelname aan het Leusdense festival zijn eerder dit jaar gelegd, tijdens een bezoek dat een Leusdense delegatie aan Hongarije bracht.

De leden van de Hongaarse dansgroep zijn allen afkomstig uit de regio waarmee Leusden al meer dan tien jaar vriendschappelijke banden mee onderhoudt. Jaarlijks worden over en weer grotere en kleinere projecten en uitwisselingen op touw gezet om de vriendschappelijke betrekkingen concreet inhoud te geven.

Eerder dit jaar..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!