Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 14 september 2011

First time Boedapest

Afgelopen week was het onze eerste volle stageweek. Toch is de tijd best hard gegaan op het bedrijf en heb ik toch al wat van mezelf kunnen laten zien.

Zo heb ik de mijn begeleider laten zien dat het kostenplanningsrule beter kan en heb ondertussen al wat andere dingen visueel opgesteld waardoor het een heel stuk duidelijker is.

Afgelopen dinsdagavond zijn we maar eens een activiteit in Székesféhervár gaan doen. We zijn naar de bowlingcentrum gegaan. Daar hebben we gebowld en gepooled. Voor Stan (zegt hij) de eerste keer dat hij ging poolen, maar won wel (beginnersgeluk). Ook het bowlen had hij gewonnen. Het was een gezellige centrum en ook goedkoop. 1 uur bowlen, 1 uur poolen en wat drankjes (waaronder mix) was het nog geen 30 euro bij elkaar.

In Nederland kreeg ik nog van iemand te horen dat er een goede Belgisch eetcafé zit en moest aan mijn praktijkbegeleider vragen waar het zat. Afgelopen donderdag gevraagd, vrijdagavond zaten we daar te eten. En ja, het is inderdaad een goed eetcafé.

Ook hebben we vrijdagavond een ho(s)tel geboekt om van gisteren op vandaag te kunnen overnachten in Boedapest.
Gisteren zijn we laat in de middag vertrokken naar........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!