Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 22 september 2011

Drie weken in Budapest!

Het is dinsdag 20 september en ook al was het vanmorgen wel erg fris, op dit moment is het weer lekker 25 graden en de vooruitzichten zijn nog steeds goed! 30 graden gaat voorlopig niet meer gehaald worden, maar daar klaag ik ook niet over.

Verder nog wel een hoop leuke dingen meegemaakt afgelopen weekend. Vrijdags was onze schoonmaakdag en dat hebben we dus ook maar gedaan. ’s Middags stond er een Donaucruise met de Erasmusstudenten op het programma. We gingen met zijn allen op een grote boot varen over de Donau en ondertussen was er een soort van high tea met sandwiches en kleine zoete gebakjes. Het was heerlijk op het water en het uitzicht was erg mooi.

’s Avonds zijn we uit eten geweest in West End, een groot overdekt winkelcentrum in de buurt.

’s Zaterdags was het echt bloedjeheet. We hebben ’s morgens boodschappen gedaan en de rest van de middag was het buiten echt niet meer om uit te houden. Rond 16:00 uur vond ik toch dat we er even uit moesten en toen stelde ik voor om naar het Heroes Square te gaan, dat moest een mooi beroemd plein zijn met allemaal standbeelden enzo. Dus wij daarheen met de bus en daar aangekomen bleek dat er wat te doen was. Het hele plein stond vol stellages en er bleek een soort van paardenrennen aan de gang te zijn.

Het was........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!