Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 17 september 2011

Atelierdak maken in de hitte van de Hongaarse zon

De bouw van het atelier gaat zijn gangetje. Het is half september en we kunnen nog steeds genieten van prachtig weer. Eigenlijk is het zelfs te warm om te werken. Je voelt de zon op je rug branden als je buiten staat. Laat staan hoe warm het is als je de hele dag aan het werk bent om een dak te maken. Koffie drinken doen wij en de werklui daarom in de keuken. Daar is het lekker koel en kunnen de jongens even afkoelen, want het is niet warm maar heet buiten.

Inmiddels zijn de dakpannen bezorgd en de panlatten zijn aangebracht. Kijken naar de kapriolen van de werklui op het dak bezorgt me af en toe de zenuwen. Als ballerina's huppelen ze in de hete zon over het dak, slepen zware schoorsteenelementen naar boven en wringen zich in onmogelijke bochten om te kunnen timmeren. Niet alleen wijzelf vinden dat het mooi wordt, maar de bouwers zelf vinden dat ook.

Regelmatig zie je de jongens ergens in onze tuin naar de bouw staan kijken. Szép (mooi) is het woordje dat met stip op nummer 1 staat in..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!