Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 30 september 2011

20ste rit met hulpgoederen voor Budapest

Donderdag 29 september is aan café 'De Sportwereld' in de wijk 't Front te Blankenberge een vrachtwagen geladen met hulpgoederen. De organisatie SOS Blankenberge-Boedapest verzamelt het hele jaar door goederen voor de minder bedeelden in de Hongaarse hoofdstad Boedapest.

Initiatiefnemer, Eddy Lenoir:

"Het is reeds voor de 20ste maal dat we vertrekken naar Hongarije... we hebben ongeveer een 1500-tal dozen met allerhande hulpgoederen en een 20-tal wandelrekjes en rolstoelen voor de 15de wijk in Budapest.

Zoals ieder jaar is er 15 procent van de lading bestemd voor de Neptunescholengroep in die wijk. De rest wordt verdeeld door de plaatselijke afdeling van het Rode Kruis.

We krijgen telkens enorm veel respons van..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!