Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 15 augustus 2011

Sziget Dag 5: Hangen met Baskerville

De laatste dag van Sziget wordt een feestje, want we mogen met de heren van Baskerville op stap. Ze speelden vorig jaar op Sziget en dat was zo’n legendarisch optreden dat de organisatie ze dit jaar weer uitnodigde. In een twee keer zo grote tent. De vraag van vandaag: komt ie vol?

We ontmoeten de hele crew om een uur of drie bij de backstage van de A38-tent. Normaal gesproken staan gitarist/sampler Bart, bassist/toetsenist Thijs en zanger Bart slechts met zijn drieën op het podium, maar ten behoeve van het live-gevoel hebben ze drumbeest Ben ingehuurd. Het gezelschap komt vers uit het vliegtuig, na een vluchtje van anderhalf uur. We denken aan onze treinrit richting Sziget en zijn een beetje jaloers. Dat wordt erger als we aanschuiven bij het middagmaal. Na de bergen vlees van de afgelopen dagen is de lichtere catering backstage een verademing.

De jetlag lijkt mee te vallen: iedereen heeft zin in de show, er gaan sigaretten rond en.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!