Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 11 augustus 2011

Sziget Dag 2: Billen likken en rolstoelracen

Dat ‘Sziget meer is dan muziek alleen’ is de lezers van deze blog inmiddels duidelijk. Beeldende kunst, theater, circus, volksdansen, en rolstoelracen, het kan hier allemaal (gratis). Je hoeft niet tot vier uur op je luchtbed te liggen stinken, na een lekkere douche kun je 's middags op Sziget heel veel doen. Een kleine greep uit het assortiment.



Het meeste randgebeuren vindt plaats in het zuidelijke deel van het eiland. ’s Nachts zijn de bomen langs de kronkelige paadjes versierd met kleurrijke lampions en moet je oppassen dat je niet over een scheerlijn struikelt of in de valstrik trapt waarmee de Vlamingen op vrouwen jagen. Overdag is er vanaf een uur of twee tot middernacht vanalles te doen.



Na acht tabletten Norit, een immense brioche en een zak melk kunnen we op pad. First stop: Kuzo, CultureZone.



Om tien uur ’s avonds geeft het Giant Street Theatre hier hun befaamde.........



KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!