Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 13 augustus 2011

Ruim baan voor ‘hotellerie’ op Sziget Festival

Bij festivals en de hotellerie in Nederland is het nog geen usance. Arrangementen met festivalticket en hotelovernachting(en). Bij het Sziget Festival in Boedapest wordt het nadrukkelijk toegepast. Verder ook tal van arrangementen voor kamperen, waaronder een VIP-camping.



Overdag wel het festivalgevoel, maar ’s nachts niet een (halfleeg) luchtbed om op te slapen. Juist een lekker bed en een douche. En ’s ochtends een stevig ontbijt om de dag goed te beginnen. Wel de lusten, maar niet de lasten.



Een doorgewinterde festivalbezoeker, meestal jong en minder vermogend, zal gruwen van bovenstaand luxe beeld.



Maar dat wordt juist omarmd door een groeiend, wat ouder en financieel draagkrachtiger, deel van het festivalpubliek..........



KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!