Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 12 augustus 2011

Hongaarse politici willen leden vorige regeringen voor de rechter

Parlementariërs van de Hongaarse regeringspartij Fidesz willen leden van vorige regeringen voor de rechter slepen omdat ze de staatsschuld te snel hebben laten groeien.



Hongarije werd tussen 2002 en 2010 geregeerd door sociaal-democraten en liberalen. In die periode steeg de staatsschuld van 55,6 procent naar 80,2 procent van het bruto binnenlands product (bbp).



Fidesz heeft een comfortabele tweederde meerderheid in het parlement. De regering van premier Orban gebruikt deze machtspositie om in hoog tempo een aantal ingrijpende hervormingen door te voeren.



Sommige maatregelen zijn controversieel, zoals werkgelegenheidsprojecten waarbij handarbeid machines moet vervangen......



KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!