Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 17 augustus 2011

Carl Adriansens uit De Haan kweekt Mangalitsa varkens

Het Mangalitsa varken, oorspronkelijk afkomstig uit Hongarije, is nu ook thuis in De Haan. Carl Adriansens en zijn echtgenote Tessa Vanhie startten een kweekprogramma met dit soort varkens op hun Hof Ter Meulen.

Na een zoektocht van twee jaar vonden Carl Adriansens en Tessa Vanhie het Mangalitsa varken op internet. “We zochten een nieuwe soort die een attractieve waarde heeft en een goede vleeskwaliteit.

We hebben onze nieuwe......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van Carl Adriansens en Tessa Vanhie !!!

KLIK HIER voor meer informatie over het Mangalitsa varken !!!



Te midden van de polders rijst Hof ter Meulen uit de grond. Een dynamisch landbouwbedrijf dat al vier generaties lang in handen is van de familie Adriansens. Het is een unieke mengeling tussen een toeristisch verblijf voor iedereen, streekproducten en de typische boerderijsfeer. Op het erf wordt nog heel wat gekweekt. Deze producten vindt u terug in de hoevewinkel. Hiernaast zijn er ook producten van collega-boeren. Zodat u een heel ruim aanbod aan lekkers krijgt aangeboden.

Wilt u de sfeer van de boerderij zelf meemaken? Of even ontsnappen aan de dagelijkse sleur van het leven? Dan kan u terecht in het Ovenhuisje (tot 10 personen) of 't Kalvernest (tot 20 personen) Een unieke vakantie overgoten met een heerlijk sausje zee- en boerenlucht.

U bent alvast van harte welkom!

Terbieststraat 7A,
8421 Vlissegem
België
003250684608