Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 13 augustus 2011

Boedapest

Hier een blogje vanuit Boedapest, omdat ik het toch leuk vind er even iets over te schrijven :-) Ik ben sinds maandag met Houkje in Boedapest, the capital of Hungary, een prachtige stad met een hoop zonuurtjes :-) Ons oorspronkelijke vakantieplan: een enkeltje Boedapest, 2 dagen Sziget (groot internationaal muziekfestival), en 2 weken zonder overige plannen en nog onbekende terugreis.



Na een nacht lekker geslapen te hebben, liepen we de stad in. Boedapest bestaat uit 2 delen: Buddai en Pest. Ons hostel was in de Joodse buurt (met een prachtige synagoge in de buurt) in 'Pest', en we liepen over de brug heen, over de Donau (waar we gelijk een lied over hebben gecomponeerd, beginnende met een accordeon riedel), en dus 'Buddai' in.



Op de top van een hoge berg zagen we een standbeeld van een vrouw met.........



KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!