Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 14 juli 2011

Interview met Sandra: genieten van het leven in Hongarije

Sandra woont samen met haar vriend in Hongarije. Zij had altijd al de drang om naar het buitenland te vertrekken en heeft er 3,5 jaar geleden voor gekozen om naar Hongarije te emigreren. Sandra verhuurt daar samen met haar vriend twee Hongaars ingerichte huizen die ze zelf opgeknapt hebben. Sandra vindt het land prachtig, ruim en rustig. Echt een land om te onthaasten. Wereldwijzer vroeg Sandra alles over haar emigratie en over het leven in Hongarije.


1. In welk land woon je op dit moment en sinds wanneer?

In een klein dorpje; Nagydobsza in Zuid-West Hongarije. Er wonen hier ongeveer 600 mensen. Nagy betekent “groot” er is ook een Kisdobsza, het dorpje naast ons dorp en Kis betekent “klein”, daar wonen ongeveer 300 mensen. Er is hier toch een postkantoor, huisarts, bank, apotheek, school, 2 kerken, 3 winkeltjes, 2 cafeetjes en uiteraard een gemeentehuis.


2. Met wie woon je in Hongarije?

Met Floor, mijn eerste vriendje, die ik ontmoet heb in het zwembad toen ik 14 was, hij 17. Toen hij bij de Marine ging zijn we het contact verloren. 6 jaar geleden hebben we “elkaar weer gevonden” en bleek dat we allebei wel naar het buitenland wilden.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!