Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 15 juli 2011

Eszterom

Een hobbelige busrit bracht ons van de onbewoonde wereld naar het pittoreske stadje Estergom. In de kerkelijke hoofdstad van Hongarije overnachtten we in een pastoraal zaaltje. De accomodatie leek een hele verbetering op het vlak van luxe en sanitaire voorzieningen daar we net uit de wildernis kwamen.

De avond kondigde zich al aan en onze buikjes begonnen al te grommen, dus besloten we een geschikt establissement te vinden om deze gierende honger te stillen. Na een stevige avondwandeling moest een klein pizzariaatje er dan toch aan geloven, en al gauw bezetten wij het hele terras. Menig persoon nam een pizza en drie dappere ridders nuttigden samen een pizza met een diameter van 50 cm!

Verzadigd door deze prinselijke maaltijd gingen we.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!