Met warm weer zullen veel mensen denken: Hongaarse Goulash is toch voor de wintermaanden. Maar juist in de zomer vooral met lekker weer kan de pittige smaak van deze goulash juist heel erg verkwikkend zijn. Onderstaand kun je mijn ervaring lezen over Hongaarse Goulash.
Wat is Hongaarse Goulash?
Hongaarse Goulash wordt gemaakt van:
• Vlees (rundvlees, schapenvlees of varkensvlees) of vis
• Uien
• Knoflook
• Paprikapoeder
• Karwijzaad
• Zout en peper.
Dit zijn de basisingrediënten voor Hongaarse Goulash. Uiteraard kun je die aanvullen naar eigen voorkeur. Vervolgens kun je met deze basis een Hongaarse Goulash soep of een vleesschotel maken. Daarbij is het erg belangrijk om ruim de tijd te nemen om het gerecht te maken. Op die manier kan het vlees goed gaar worden, tevens krijgen de kruiden de kans om hun smaak en geur af te geven aan het gerecht.
Bij zowel de Hongaarse Goulashsoep als de Hongaarse Goulash vleesschotel is het serveren van stokbrood erg lekker. Sommige mensen vinden frites of rijst bij de vleesschotel erg lekker maar dat is natuurlijk erg persoonlijk.
Hongaarse Goulash vleesschotel voor 4 personen
Ingrediënten........
KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!