Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 22 mei 2011

Stichting Vrienden Hongarije zoekt gastgezinnen voor Hongaarse kinderen

Stichting Vrienden Hongarije (SVH) is op zoek naar gastvrije vriendelijke mensen die tijdelijk een logeetje uit Hongarije willen ontvangen. Elke zomer komen, dankzij deze stichting, zestig kinderen in de leeftijd van 8 t/m 17 jaar naar Nederland om hier een heerlijke vakantie door te brengen.

De kinderen, die uit diverse Hongaarse kindertehuizen komen, kijken het hele jaar naar uit naar het moment dat zij de bus uitstappen en zich door hun gastouders weer in de armen kunnen laten sluiten.

De stichting opereerde aanvankelijk voornamelijk in de noordelijke provincies. Langzaam maar zeker breidt de kring van gastouders zich uit naar andere delen van het land.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!