Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 25 mei 2011

Remonstrantse kerk in teken van Hongarije

Groningen - De Remonstrantse kerk staat van 27 mei tot en met 7 juni geheel in het teken van Hongarije. Er een expositie met kunstwerken van Hongaarse kunstenaars en donderdag 26 mei is er een bedrijvenbijeenkomst georganiseerd door de Kamer van Koophandel.

De Hongaarse ambassade in Den Haag organiseert de tentoonstelling. In de kerkzaal worden schilderijen tentoongesteld van kunstenaars Pál Breznay en Boldi (sculpturen). Breznay (1962) studeerde aan de kunstacademie in Boedapest en aan de École des Beaux-Arts in Parijs. Boldi (1970) studeerde aan de Academy of Fine Arts in Boedapest en in Wenen aan de Faculty of Sculptural Arts.

Speciaal voor noordelijke ondernemers organiseert de Hongaarse ambassade samen met........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!