Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 19 mei 2011

Prostituee als bonus voor polisverkopers

Een Duitse verzekeraar is in opspraak geraakt door een controversieel feestje voor de beste polisverkopers. Met prosituees als bonus.

De Duitse verzekeraar Ergo, inmiddels onderdeel van Munich Re, organiseerde in 2007 een motivatiefeestje voor de honderd beste verkoopagenten van het bedrijf in de Hongaarse hoofdstad Boedapest.

Voor dit feest werden de beroemde Gellert-Thermen afgehuurd, een historisch badencomplex in Boedapest. De gasten werden daarbij getrakteerd op ingehuurde prosituees, zo meldt de Duitse zakenkrant Handelsblatt donderdag. Een woordvoerder van Ergo bevestigt dat het seksfeest heeft plaatsgevonden, maar wil op de details niet ingaan tegenover de krant.

Motivatiereisje

Op basis van eigen onderzoekingen meldt Handelsblatt dat het om een 'motivatiereisje' ging..............

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!