Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 9 mei 2011

Over voetbal, workshops, afscheid en welkom.

Er stond een koude wind die dwars door onze kleren waaide. Bij Jószi en Ildiko, de meloenen kwekers uit ons dorp, deden we onze eerste aankopen. Zij hebben een vaste stand op de hoek, aan de buitenkant van de markt. Jószi begon direct over de oh zo belangrijke voetbalwedstrijd Twente-Ajax. Toen hij begreep dat wij alles behalve echte voetbalfans zijn kon hij zijn oren niet geloven. Alle Hollanders houden van voetbal! Riep hij met zijn harde schorre stem. Wij moesten lachen en vroegen ons af hoeveel Hollanders hij eigenlijk kent. Hij begreep dat Ron zelf voetbalde en daarom richtte hij direct het woord naar hem. Iets dat weinig zin had, omdat Ron er geen woord van begreep.

Eenmaal binnen in de overdekte markt.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!