Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 10 mei 2011

Ons laatste weekend naar... Wenen!

Zoals voorspeld had ik vorig weekend een heel rustig weekend. Ik ben de hele tijd hier gebleven, eens uitgeslapen, beetje aan de thesis gewerkt, filmpje gekeken... Kortom, het heeft me deugd gedaan!

Maandag en dinsdag waren de laatste volle werkdagen. Woensdag zijn we op uitstap geweest. 2 keer in het jaar komen hier een groepje Nederlanders en dan doen ze hier allerlei werkjes. Deze week waren ze hier ook, en om hen te bedanken gingen ze op uitstap. En wij mochten mee. We zijn met de auto naar Visegrad gegaan, waar we het kasteel hebben bezocht. Het uitzicht was prachtig! En daarna zijn we de basiliek van Esztergom gaan bezoeken, wat ook prachtig was!

Om de dag af te sluiten zijn we een ijsje gaan eten bij een of andere ijsartiest. Wat hij deed met de bolletjes was fenomenaal! Hij goochelde de bolletjes op een koekje. Vrijdag vertrokken de Hollanders terug dus donderdagnamiddag was er een afscheidsfeestje. Het was met een grote bbq, zeer gezellig! En ze hadden hun schminkdoos meegebracht, wat voor nog meer pret zorgde.

Diezelfde avond hebben we iets impulsief besloten... We gingen normaal dit weekend naar het Balaton meer gaan maar omdat de weersvoorspellingen niet optimaal waren zijn we veranderd van plan en helemaal onverwachts naar Wenen gegaan.

Vrijdag begon onze tocht...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!