Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 24 mei 2011

Hongaarse dagen in Groningen; donderdag 26 mei business to business informatiedag

Ter gelegenheid van het EU-voorzitterschap van Hongarije in de eerste helft van dit jaar organiseert de Ambassade van de Republiek van Hongarije diverse evenementen in Nederland, waaronder de Hongaarse Dagen in Groningen van 26 mei t/m 7 juni a.s.

Het openingsevenement van de Hongaarse Dagen is de business to business informatiedag op 26 mei in de Remonstrantse Kerk in Groningen, georganiseerd door de afdeling Economische Zaken van de Ambassade en de Kamer van Koophandel Noord-Nederland en Ir. Fred Dubbeling, Honorair Consul van de Republiek Hongarije. Dit is een zogenaamde ‘regio ontmoet regio’ businessevenement waar Nederlandse ondernemers informatie krijgen over zakendoen in Hongarije en in contact kunnen komen met potentiële Hongaarse zakenpartners.

Van 26 mei t/m 7 juni is de tentoonstelling van twee uitzonderlijke Hongaarse kunstenaars, Boldi en Pál Breznay te zien in de Remonstrantse Kerk te Groningen.............

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!