Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 12 mei 2011

EU betaalt Hongaarse anti-abortus campagne

Europarlementslid Sophie in ´t Veld heeft de Europese Commissie om opheldering gevraagd over een anti-abortus campagne in Hongarije, die gedeeltelijk zou worden gefinancierd uit Europese fondsen.

In ´t Veld: ´EU fondsen zijn juist bedoeld om de Europese sociale agenda, zoals gelijke rechten voor man en vrouw, te bevorderen. Door mee te betalen aan de verspreiding van deze conservatieve denkbeelden worden EU gelden nu misbruikt om het tegenovergestelde te bereiken´.

Fotocampagne van ongeboren baby´s

De Hongaarse campagne laat een foto van een ongeboren baby zien met als onderschrift: ´Ik begrijp dat je nog niet klaar voor me bent, maar laat me alsjeblieft leven´. De posters zullen de komende twee maanden door heel Hongarije komen te hangen. In ´t Veld: ´Het is onverteerbaar dat deze campagne..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!