Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 24 mei 2011

Een stoel met kleren

In onze slaapkamer staat een stoel. Normaalgesproken is de stoel er om de kleren van de afgelopen dag even op te hangen ofwel alweer klaar te leggen voor de volgende.

Nu ligt de stoel vol, vol met kleren, om precies te zijn een oude spijkerbroek, blouse en lamswollen trui, een korte broek, polo shirt, t shirt met lange én met korte mouwen en een bermuda. Onder de stoel bootschoenen, maar ook sokken en dichte stappers.

Opruimen is zonde van de moeite want alle kleren worden de laatste paar dagen iedere dag gebruikt. Het weer is verrassend en de dagen lijken op een verkleedfeest.

Het eerste jaar dat we hier woonden was het makkelijk, van eind maart tot begin november een bermuda met shirt, niks anders. De dagen begonnen vroeg, slechts tussen 5 en 8 was het te harden en alleen in dat korte tijdsbestek ging ik naar Bonyhád voor de boodschappen.

Vorig jaar was alles anders...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!