Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 27 mei 2011

Búcsúzás és utazás

De afgelopen tijd is weer erg leuk geweest.Vorig weekend ben ik met mijn liefste vriendjes en vriendinnetjes naar Békécaba geweest in zuid Hongarije. Hier hebben we de familie van Nasztazia ontmoet en het leuke stadje bekeken. Opnieuw werden we erg gastvrij ontvangen. Zo verder er ook enorme maaltijden voor ons bereid in een grote ketel in de tuin.

Goulash uiteraard. Maar deze keer op Oekrainse wijze. De vader van Nasztazia komt namelijk uit Oekraine en was zeer goed bekend met de (overigens heerlijke) Oekrainse keuken. Ook hebben we een bezoek gebracht aan Gyula een stad in de buurt waar we hebben gewaterfietst door de grachten (je moet toch iets als Nederlander!). En `s avonds hebben we heerlijk gerelaxt in de thermische baden van de plaatselijke heetwaterbronnen.

Na dit heerlijke weekend zijn Daphne, Naomi, Freek, Jeroen en ik via Boedapest doorgereist naar Siófok. Dit stadje ligt aan het Balatonmeer. Hier hebben we drie dagen heerlijk de toerist uitgehangen. Lekker uiteten, in de zon liggen en uiteraard zwemmen in het Balatonmeer!

En we hebben fietsen gehuurd, omdat we..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!