Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 28 april 2011

Let the Erasmus Time repeat itself please

We zijn al aan het einde van de maand april gekomen en laten we hopen dat met het weggaan van de maand ook die aprilse grillen uit het land verdwijnen. We kunnen meestal niet klagen van de zonnestralen maar het kan altijd beter he!

Mijn laatste week voor de vakantie bracht ik dus terug door bij de werkmannekes in de botanische tuin, de mini zoo en het muzeum. Na een werk en rust weekend zowel in Budapest als in Ipoltöyges was het tijd voor de eerste bezoeker!

Sylwia uit Polen heeft hier een vriendje opgedaan en wou natuurlijk ons ook nog eens terug zien. Het was een heel blij terugzien met veel getatter en een lekker theetje in een alweer nieuw ontdekt theehuisje.

De avond vervolgen we met een klein dinertje om de.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!