Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 13 april 2011

Hulp Hongaarse kids

Het is niet overal gelijk op de wereld; niet in verre landen en ook nog lang niet dichter bij huis. In Hongarije bijvoorbeeld wonen kinderen in een kindertehuis omdat de ouders niet voor ze kunnen zorgen.

Dat hebben ze zich op de Gaanderense basisschool Wis & Wierig in de oren geknoopt. Er werden door de leerlingen allerlei kunststukken gemaakt die te koop werden aangeboden van vaders, en moeders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en wie ook maar wilde afnemen. Dat leverde een stevig bedrag op en die cheque werd overhandigd aan Inge Oldenboom en Monique Oldenhave van de stichting Vrienden van Hongarije. Zij hebben zich het lot van de kleine Hongaren aangetrokken.

,,We gaan er zo’n twee keer per jaar naar toe en bezoeken dan de kinderhuizen in Gönc en Nybator. En we ontvangen...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van de stichting Vrienden van Hongarije