Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 30 april 2011

Het aftellen is begonnen!

Omdat we het een en ander te vieren hadden, hadden we eens zot gedaan en een suite geboekt in hartje Boedapest. Het was nie-normaal-groot, dit hadden we allebei niet verwacht! Het was echt een appartement, met een woonkamer en een keuken en een aparte slaapkamer, toilet en badkamer. Ook het hotel was supersjiek, met een zwembad en een sauna. Het was een weekendje genieten!

Vrijdagavond hebben we op ons gemak kaasplank van de Spar uit Drongen gegeten. Nils had dit meegebracht en het was héérlijk! Zaterdag eens goed uitgeslapen, het zwembad verkent en naar de winkel geweest. In de namiddag zijn we naar het Margit eiland gegaan, waar we met een go-cart heel het eiland zijn rondgereden. Onze go-cart was meer een ijscreme-kar, hilarisch. Het weer was heerlijk! Het eiland was drukbevolkt van mensen die van dit mooie weer genoten. Na het bezoek aan het eiland zaten we op ons gemak te aperitieven op ons dakterras, echt een luilekkerleventje. 's Avonds hebben we zef gekookt in onze kitchenette.

Zondag zijn we naar Ipolytölgyes gekomen. Nils was onder de indruk hoe afgelegen het hier is maar wel een prachtige natuur. Hij had mijn kamer groter verwacht, en inderdaad voor 2 personen was het maar krap. Ik gaf hem een rondleiding in de voorziening en we zijn het dorp en de nabije omgeving gaan verkennen.

Hij mocht genieten van een heerlijke hongaarse maaltijd, en het was paarse soep............

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!